Anmälan besökare

Välkommen till svenska mästerskapet i Sommellerie 2018
på At Six, Stockholm

Vi bjuder in dig till en heldag med fullt fokus på sommellerie, spännande master classes, en mat- och dryckesmässa, publiktävling med fina priser och – förstås – finalen där Sveriges bästa sommelier 2018 förtjänar sitt guld.

Välkommen den 6:e maj från och med 12.00 på At Six, Brunkebergstorg 6, Stockholm, för att ta del av allt dagen har att erbjuda.

Mästerskapsmiddag Vinkällaren Grappe ”Familystyle”

• Lantpaté, anklevermousse, slarvsylta, surdeg, picklad lök, äppelsylt
  • Lamm från Öland och ribs av Angus, vårprimörer, rostad vitlökssås och galette pomme de terre carotte.
  • Marängsviss, med röda bär
Anmälan besökare
Skickar

Här kan du köpa din inträdesbiljett och biljett till Mästerskapsmiddag:
(OBS du som är medlem i Sommelierföreningen eller jobbar i branschen behöver bara anmäla dig genom att fylla i formuläret ovan. Är du betalade besökare behöver du inte anmäla dig utan det räcker med att du köper din biljett genom att klicka på länken nedan)

Köp biljett här!