Sakeafton med Åke Nordgren 30 januari

Vi har nöjet att erbjuda Er en kväll i Japans tecken, genom både gastronomi och dryck. Vår käre vän Åke Nordgren öppnar upp sitt kök för oss, och bjuder på en händelserik resa om det som är hans expertis, nämligen Japans drycker och matkultur.

Du kommer garanterat att få en fördjupning inom ämnet japansk gastronomi och sake under denna kväll. Det blir en niorättersmiddag med lika många sake-kombinationer samt japansk öl.

Vi i Svenska Sommelierföreningen är så glada över att detta tillfälle ges och välkomnar er till att boka plats via mail nedan. När vi bekräftat er plats, betalar ni direkt via Swish, enbart för att er plats skall vara säkrad. Endast 16 platser finns.

Åke Nordgren som driver Akebono är en svensk importör av japansk alkoholhaltig dryck, och har samlat sin kunskap och erfarenhet från 91 resor till Japan under 26 års tid. Mer info på akebonos hemsida

OSA senast den 21/1 till sekreterare@sommelierforeningen.se

Pris: 1295 kr per person

Tid: 30 januari 18.00-ca 22.00

Betalning: Swish nr 123 568 07 15 − Svenska Sommelierföreningen senast 21/1. Om betalning ej inkommit detta datum går din plats vidare till nästa person på kö.

Var? Warfvinges väg 34, Stockholm

ようこそ (Välkommen!)