Välkommen till Svenska Sommelierföreningen 2019!

Som medlem kommer du att kunna knyta värdefulla kontakter och få möjlighet att byta erfarenheter med andra kunniga sommelierer inom dryckesbranschen. Vi erbjuder även möjlighet att tävla på internationell nivå, deltaga i exklusiva provningar, utbildningstillfällen och studieresor.

Utöver gemensamma aktiviteter kommer du uppdateras löpande genom medlemsmail samt hållas informerad om dryckesnyheter, provningar och andra evenemang.

Medlemsförmåner:

Atlas Of Taste skriven av Rajat Parr & Jordan Mackay

Rabattkoder på prenumerationer: Livets Goda, Allt Om Vin & Gourmet.

Genom att fylla i formuläret nedan samtycker du till att ansöka om medlemskap i Svenska Sommelierföreningen. Efter att ansökningen har godkänts skickas ett bekräftelsemail med vidare instruktioner samt hur du erlägger betalning. Observera att medlemskapet börjar gälla först efter medlemsavgiften om 600kr erlagts.