SM 24/3 Norra Latin

Kära Medlemmar,

Nu börjar det närma sig årets viktigaste händelse SM i sommellerie.

Säkra din plats genom att köpa biljett på : https://www.tickster.com/sv/events/36y4pf4nk6mxp5a/2019-03-24/sommelier-sm-2019

För medlemmar tar vi en symbolisk summa på 100:-

För besökare som inte är medlemmar 150:-

Under tävlingen prövas kandidaterna i teoretiska & praktiska prov som liknar en extra jobbig arbetsdag. Vi bjuder in dig till en heldag med fullt fokus på sommellerie. Finalen kommer att ledas av stjärnkonferenciererna Maya Samuelsson & Carl Frosterud.

Under dagen kommer ni kunna prova dryck från våra sponsorer & utställare : Wines of Spain, Minvino, Spendrups, Provinum, Vingruppen, Winewaves, VinOliv, Oskar Skoogs Vinhandel & Pompette.

Riedel, Gaggeneau & Restaurangakademien är på plats och förgyller dagen med information om glas, vinkylar & sommelierutbildningar.

Efter tävlingen så bjuds det på dryck och matiga tilltugg från GastroVin och Star Wine List of the Year kommer presenteras!

13.00 Dörrarna öppnas
14.00 Presentation av Semifinalisterna
14.30 Finalisterna utses
15.00 Finalen startar
17.30 Vinnaren Utses
18.00-19.30 Star Wine List of the Year & Mingel

Hjärtligt Välkomna önskar Svenska Sommelierföreningen.