Pressmeddelande

Béatrice Becher är ny ordförande för Svenska Sommelierföreningen.

Söndagen den 11e mars på The Winery Hotell i Solna höll svenska sommelierföreningen sitt årsmöte. I år var det dags för omval av ordförande där Karina Tholin ställde upp för nyval tillsammans med Béatrice Becher. Efter ett långt möte, plädering från båda kandidaterna och en sluten omröstning så stod det klart att Beatrice Becher träder in som ny ordförande för Svenska Sommelierföreningen.

Vi ser fram emot att se vad Béatrice tillsammans med styrelsen planerar för medlemmarna och sommeliersverige framåt.

Styrelsen tackar: Karina Tholin, Linus Moström, Emma Ziemann & Elin Joachimsson för denna tid.

Styrelsen välkomnar: Maya Samuelsson (Ordinarie ledamot) & Erika Eriksson och Lina Wallfält (Suppleanter)