Madridresan
Den 24-27 november drar några lyckliga medlemmar som bekant till Madrid, i samarbete med Wines of Spain, och vi vill först och främst säga tack för det stora deltagandet i quizet! Den medlem som, efter att också ha svarat snabbt och rätt på quizet, lottats fram till en gratis resa är Lars Bylund – stort grattis Lars! De ytterligare fyra medlemmar som får möjlighet att haka på till Madrid är Emil Thunström, David Bauman, Emma Petersson och Anders Malmqvist. Största grattis!

Ett händelserikt 2020
Först och främst: stort tack för alla goda idéer, synpunkter och önskemål på aktiviteter som kommit in till styrelsen. Planerandet av nästa år är redan i full gång, och det ser ut att blir ett riktigt händelserikt år. Som vi redan meddelat kommer föreningens årsmöte gå av stapeln den 16 februari, och utöver det finns redan nu gott om grejer på agendan. Exempelvis kör vi vidare med blindprovningscirkeln, och det kommer också hållas ett par specialprovningar under året. Dessutom blir det SM i maj, EM på Cypern i november, och en mingelkväll. Mer information kommer!