Fest på Vinbaren i Åre!

Söndagen den 30:e september ses vi på Vinbaren Åre. Vår egna Joakim Bogström (medlem i landslaget Swesomm) öppnar upp vinbaren för att vi skall få en kväll som vi sent skall glömma. Kvällen skall fyllas med nya och ”gamla” medlemmar, även ni som bara är intresserade av att säga hej och har frågor om vår förening så finns vi på plats för att besvara alla funderingar. Är kanske just du den som vill främja sommelierföreningen på en ny ort?

Joakim har lovat att ställa till med fest och det kommer finnas mycket gott på glas och känner vi Joakim rätt så har han både det ena och andra att blinda oss på. Maten är som alla redan vet, ofantligt god och mättande.

Vi ses på Vinbaren från klockan 19 och sen får vi se hur länge vi orkar skratta och bara ha kul på vägen.

Välkomna!