Åre Vinfestival

Vinvänner!

Den 1/12 & 2/12 bjuder Åre Vinklubb in till andra upplagan av Åre Vinfestival. Årets tillställning äger rum på The Country Club, som ligger i anslutning till anrika Hotel Åregårdens lokaler i centrala Åre.

Den 1/12 är öppet för alla & 2/12 är till för branschen. Gästerna på lördagen betalar 200kr i dörren för ett häfte av provningskuponger och får chans att prova ett stort urval härliga viner från världens alla hörn. Resan från Champagne via Bourgogne och vidare till Napa Valley kan göras under dagens gång!

För att anmäla sig till branshprovningen den 2/12 till det görs via bifogad mailadress : joakimbogstrom@gmail.com

Åre Vinfestival drivs av ett glatt sällskap dryckesintresserade personer i Åre by som kallar sig Åre Vinklubb. Där fokus är att driva den glädje och kunskap vin kan ge!

För mer information, frågor om lördag och söndag eller glada tillrop?

Kontakta: joakimbogstrom@gmail.com så hjälper vi till!

Väl mött!

Béatrice Becher